Kmetija Tremel

Turistična kmetija Tremel
Kategorija 4 jabolka


Turistična kmetija Tremel

Kmetija Tremel od leta 1977
Nastanitev Ponudba na turistični kmetiji Tremel

Nastanitev

Izbirali boste lahko med sobami I. kategorije, ki so opremljene s starim masivnim pohištvom, klimatsko napravo, televizijo, wi-fi,.... Sobe so dvoposteljne in družinske tri oz. štiriposteljne.


Poglej več
Kulinarika Ponudba na turistični kmetiji Tremel

Kulinarika

Postregli vas bomo z raznimi prekmurskimi dobrotami, domačo kmečko šunko mesom iz Tünke, zaseko, ocvirki, itd. Od toplih jedi pa ne manjka na naših mizah tudi ajdovih žgancev, dödolov, gibic, raznovrstnih mesnih jedi, domač ržen kruh ter sladic kot so prekmurska gibanica, posolanka, retaši, potica, bibe, zlevanke, itd.

Poglej več
Konference Ponudba na turistični kmetiji Tremel

Konference

Posebej smo za razna izobraževanja opremili sejno sobo-učilnico, ki sprejme do 30 slušateljev. Tako sprejemamo podjetja, šole,... na razne delavnice, izobraževanja, timska dela,...


Poglej več
Vina Ponudba na turistični kmetiji Tremel

Vina

Obdelujemo pol drugi hektar vinske trte. Uspemo pridelati vrhunska vina, ki se lahko kosajo na najbolj znanih ocenjevanjih vin. Sorte ki jih pridelujemo so: chardonnay, muškat otonel, traminec, laški rizling, šipon in modra frankinja.

Poglej več
Razvajanje Ponudba na turistični kmetiji Tremel

Razvajanje

Ob čudovitim razgledu v zeleno dolino, se boste lahko razvajali v notranjih prostorih na površini več kot 200 m2. Še posebej v mrzlih dneh vam bomo pripravili razne zeliščne parne, suhe ali infra savne.

Poglej več
Rekreacija Ponudba na turistični kmetiji Tremel

Rekreacija

Poskrbeli bomo za zabavo oziroma šport kot npr. jahanje, kolesarjenje, nabiranje gob, ogled vinske kleti z degustacijo, kopanje v Termah Moravske Toplice, Radencih, Banovcih in Lendavi,…

Poglej več